Comenzi e-mail:  office@comenziavon.ro (specificati codurile produselor dorite din brosura)

Tratament pentru ochi Anew Reversalist - Avon

comenziAVON.ro logo
Tratament pentru ochi Anew Reversalist
Cumpara acum !
Pret: 41.00 RON
TVA (19%) inclus
Tratament pentru ochi Anew Reversalist

Confera luminozitate in cateva secunde. Primul tratament pentru ochi cu Tehnologia Activinol Eye.
Elixir pentru luminozitate: Formula usoara confera luminozitate zonei de sub ochi in cateva secunde. Se aplica in fiecare dimineata peste crema aplicata pe zona de sub ochi.
Crema antirid: Estompeaza vizibil cearcanele, liniile fine si ridurile in timp. Se aplica in fiecare dimineata si seara pe pleoapa superioara, inferioara si pe zona din coltul ochilor.

Crema pentru zona din jurul ochilor ce are la baza Tehnologia Activinol Eye activeaza procesul de regenerare a pielii pentru reducerea aspectului de riduri si pentru redarea luminozitatii in zona din jurul ochilor.

Gel cu formula usoara, consistenta transparenta, contine particule ce confera luminozitate pleoapei inferioare imediat dupa aplicare, estompand cearcanele.

MOD DE FOLOSIRE: In fiecare dimineata si seara, crema se aplica pe pleoapa superioara, inferioara si in zona din coltul exterior al ochiului. In fiecare dimineata, dupa aplicarea cremei, aplica gelul pe pleoapa inferioara. Gelul se poate aplica din nou de-a lungul zilei ori de cate ori este nevoie.

REZULTATE:

-Peste 80% dintre femei au observat o corectare a ridurilor*

-Dupa aproximativ 2 saptamani – 73% dintre femei si-au simtit pielea mai proaspata, mai neteda**; aspectul ridurilor fine este estompat cu pana la 25%***

-Dupa aproximativ 4 saptamani – ridurile si pigmentarile sunt corectate**; pielea se simte mult mai ferma**

 

Pretul contine TVA si se poate schimba fara notificare prealabila. Poza este doar orientativa, e posibil ca in poza sa existe accesorii neincluse in pachet.

Inscriere reprezentanti AVON

CLICK AICI!

Cos de cumparaturi
Cosul este GOL
Fan Curier
Posta Romana